مرکز علم

Science Center

فواید گردو

فواید و خواص گردو برای سلامتی انسان

گردو را به نام "غذای مغز" نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.

مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد.
۱۵درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.

یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند



ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/09ساعت 11:15  توسط حسین اسکندرزاده  | 

فواید پیاز

فواید و خواص پیاز برای سلامتی

تاریخچه:

منشاء پیازها اصولاً از آسیا و خاورمیانه است که گسترش پیدا کرده اند. پیازها مورد تحسین مصریها قرار می‌گرفتند . آنها نه تنها بعنوان پول از آن استفاده می‌کردند بلکه بر سر قبر شاهان می‌گذاشتند و این به منزله هدیه ای برای مرده بشمار می‌رفت که این هدیه اهمیت روحی برای مرده در زمان زندگی پس از مرگ او داشت.

http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8609/Piaz-0916-as.jpg


پیاز در طول زمان نه تنها در آشپزی بلکه خاصیتهای درمانی آن مورد توجه قرار گرفته است. در اوایل قرن ششم به عنوان دارو در هند استفاده می‌شد. هندیها در استفاده پیاز شهرت داشتند. در یونان باستان آن را با مخلفات اضافی مخلوط می‌کردند چون مردم آن را خیلی تند و تیز نمی‌دانستند، با این حال، بخاطر بوی بدآن ، پیاز در میان مردمان فقیر در سراسر دنیا که می‌توانستند به راحتی از این گیاه ارزان برای خوش طعم کردن غذاهایشان استفاده کنند شهرت یافت.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/07ساعت 8:27  توسط حسین اسکندرزاده  | 

فواید خیار

فواید و خواص خیار برای بدن


http://www.9pic.us/albums/userpics/10001/V_Cucumber_GreenFingers.jpg

خواص درمانی خیار :

خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند .

ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند .

خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است .


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/05ساعت 22:33  توسط حسین اسکندرزاده  | 

فواید خرما


فواید و خواص خرما برای سلامتی بدن انسان

خرما از ميوه هاي بسيار مفيد است که متاسفانه در برنامه هاي غذايي ما بطور مرتب قرار ندارد .خرما يکي از پرمصرفترين خوراکيهايي است که در ماه مبارک رمضان بر سر سفره افطار گذاشته ميشود.درخت خرما يا نخل از گياهان بسيار قديمي و مقدس است که نامش در قرآن مجيد 42 بار تکرار شده است و مسلمانان آن را از ميوه هاي بهشتي مي دانند. در ديانت مسيح برگ خرما سنبل و نشانه شهادت و روح شهلايي است که در راه ديانت حضرت مسيح جان باخته اند. يک ضرب المثل عربي ميگويد: "خواص درخت خرما به اندازه روزهاي سال است."

http://www.irandriedfruits.ir/Products/CP/Images/1733a4b24-5424-405c-b7e3-7ca355157f20.jpg


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/04ساعت 1:17  توسط حسین اسکندرزاده  | 

فواید پرتقال

فواید و خواص پرتقال برای سلامتی بدن

از نظر شیمیایی پرتقال را منبع غنی ویتامین ث می‌دانند و جالب آنكه پوست آن در بسیاری موارد حتی مغذی‌تر از پرتقال است‌.

كارشناسان مؤسسه ملی سرطان آمریكا معتقدند موارد سرطان معده در آمریكا تقریبا كم است، زیرا در تمام ماه‌های سال پرتقال و مركبات در دسترس همه قرار دارد و بیشتر مردم آن‌ها را مصرف می‌كنند‌.

ویتامین ث یكی از عوامل مهم مهار كننده سرطان است به طوری كه این ویتامین را دشمن نیرومندی بر علیه یكی از عوامل شناخته شده سرطان‌زا یعنی نیتروزامین‌ها می‌شناسند.

مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر است. از جمله سرطان مری در اشخاصی كه زیاد پرتقال می‌خورند، پنجاه درصد كمتر از اشخاصی است كه آن را كمتر مصرف می‌كنند و یا اصلا نمی‌خورند‌. همچنین میزان ابتلا به سرطان لوزالمعده در مصرف كنندگان پرتقال در پایین‌ترین حد قرار دارد.

محققان دریافته‌اند كه پرتقال و سایر مركبات در پایین آوردن كلسترول خون نیز مؤثرند و این خاصیت مدیون وجود پكتین یا ماده الیافی پوست و ورقه‌های نازك ما بین پره‌های پرتقال است‌. در مواردی كه هدف كاهش كلسترول و تامین سلامت شریان‌ها باشد، برای استفاده از حداكثر نیروی درمانی پرتقال توصیه می‌شود كه پرتقال را با لایه سفیدرنگ زیر پوست و لایه‌های نازك داخل پرتقال كه حاوی پكتین هستند مصرف كنید‌.

پیشگیری از عفونت‌های ویروسی از خواص دیگر پرتقال است كه در عصاره آن وجود دارد. ‌دانشمندان این خاصیت را فقط به دلیل ویتامین ث موجود در آن نمی‌دانند، بلكه معتقدند كه ممكن است یك تركیب ناشناخته ضدویروسی نیز در عصاره پرتقال موجود باشد‌.

لازم است بدانید كه یك لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری كلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیك است‌. آب پرتقال سرشار از الیاف فیبر است به ویژه اگر با گوشت میوه مصرف شود. آب پرتقال هر اندازه كه سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود ویتامین ث آن بیشتر حفظ خواهد شد.
 


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/04ساعت 0:51  توسط حسین اسکندرزاده  | 

فواید هندوانه

فواید و خواص غذایی هنندوانه برای سلامتی بدن

هندوانه؛ میوه ای پر فایده و خنك برای تابستانی گرم


http://www.tici.info/style/images/Learn%20more/hen.jpg

ارزش تغذیه ای یك برش متوسط هندوانه( یا یك و دو سوم لیوان یا یك شانزدهم هندوانه متوسط) :

مقدار ماده مغذیماده مغذی
76/1046 واحد بین المللیویتامینA
46/27 میلی گرمویتامینC
41/0 میلی گرمویتامینB6
23/0 میلی گرمویتامینB1
61/0 میلی گرمویتامینB5
332 میلی گرمپتاسیم
46/31 میلی گرممنیزیوم
43/1 گرمفیبر غذایی

.....

ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/04ساعت 0:40  توسط حسین اسکندرزاده  | 

فواید موز

فواید و خواص موز برای سلامتی بدن

موز؛ کاهش دهنده فشار خون بالا


گیاه موز یکی از قدیمی ترین گیاهان است که تکامل یافته نوع وحشی آن می باشد. این گیاه در واقع یک گیاه درخت مانند است که می تواند تا 9 متر نیز ارتفاع داشته باشد.

مواد مغذی موجود در 100 گرم موز :

کالری 95 کیلوکالری
کربوهیدرات 23 گرم
فیبر 1 گرم
پتاسیم 400 میلی گرم
منیزیم 34 میلی گرم
مس 1/0 میلی گرم
ویتامین C11 میلی گرم
ویتامین B6 3/0 میلی گرم
اسید فولیک 14 میلی گرم
چربی



ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/04ساعت 0:16  توسط حسین اسکندرزاده  | 

خواص البالو

خواص غذايي و درماني آلبالو


http://www.zendehrood.com/files/filebox/albaloooo.jpg

 مسكن تشنگي است و شربت آلبالو براي رفع عطش بسيار مناسب است.

 آلبالوي ترش قابض خوبي است و براي درمان اسهال مفيد مي باشد..

 كاهش دهنده فشار خون و غلظت خون است .

 ضد مواد صفراوي و سنگ كليه است.


 براي رفع حالت تهوع مناسب است.


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/04/02ساعت 14:51  توسط حسین اسکندرزاده  | 

راه های کاهش استرس امتحان


راه های درمان و کاهش اضطراب و استرس امتحان




اضطراب يكي از شايع ترين اختلالات نوروتيك (عصبي) است كه همه ي انسان ها در شرايط مختلف آن را تجربه مي كنند و داراي درجات مختلفي مي باشد  كه يكي از آن ها اضطراب در زمان امتحانات است كه دانش آموزان در زمان ارزيابي در پايان سال تحصيلي دچار آن مي شوند.  در تعريف اضطراب امتحان بايد گفت: نوعي مشغوليّت ذهني است كه دانش آموزدرباره ي نتيجه ي امتحان و يا درارزيابي خود به همراه دارد.اضطراب سازنده نوعي از اضطراب است كه شخص را براي فعاليّت درسي و برنامه ريزي منظّم تر سوق مي دهد و معمولا” شخص را فعّال و توانمندتر  مي سازد تا بتواند نتيجه ي بهتري از مطالعه ي خويش بدست آورد   .

* علل وجود اضطراب امتحان :


......


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  88/03/30ساعت 23:22  توسط حسین اسکندرزاده  |